Слова щирої вдячності

Миколаївський національний аграрний університет та об’єднані територіальні громади щиро дякують голові Миколаївської обласної державної адміністрації Віталієві Кіму, голові Миколаївської обласної ради Ганні Замазєєвій, депутатові політичної партії «Наш край» Юрієві Кормишкіну та усім депутатам обласної ради за важливе для всіх нас рішення про виділення коштів на регіональну освіту для студентів із сільської місцевості. Дане рішення надає молоді унікальну можливість здобувати знання за рахунок фінансової підтримки бюджету Миколаївської області!
 Нещодавна новина про прийняття Миколаївською обласною радою Бюджету на 2021 рік неабияк порадувала весь колектив Миколаївського національного аграрного університету. Адже загальновизнано, що вирішальна роль у формуванні людського капіталу належить освіті, яка є головним фактором успіху на ринку, запорукою економічного зростання країни, збільшення її науково-технічного потенціалу і таким чином зберігається інтелектуальний та людський капітал нашої області.
 Варто нагадати, що Миколаївському національному аграрному університеті у 2019 році було затверджено обсяги регіонального замовлення на підготовку фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» в кількості 85 осіб. Університет в повному обсязі (100 %) виконав набір на підготовку фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» за регіональним замовленням. Завдяки спрямуванню коштів регіонального замовлення нам, випускникам сільських шкіл, вдалося долучитися до освітнього процесу в МНАУ. У травні 2020 року на засіданні позачергової сесії Миколаївської обласної ради було прийнято рішення щодо продовження фінансування регіонального замовлення здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, хоч і з відтермінуванням через економічну ситуацію та обмеження, що були введені у зв’язку із карантином, але ми з розумінням ставимося до цього. Однак завдяки перспективному баченню Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради щодо необхідності розвитку вищої регіональної аграрної освіти, бажанню підтримати нашу сільську молодь та пріоритетності курсу на розбудову сільських територій області, наш університет отримав необхідні кошти і на сьогодні має можливість продовжити навчати студентів у Миколаївському національному аграрному університеті.
Студенти та науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету висловлюють слова щирої вдячності Миколаївській обласній державній адміністрації, депутатському корпусу Миколаївської обласної ради та голові політичної партії «Наш край» у Миколаївській області Юрію Кормишкіну за підтримку, за надане в обласному бюджеті Миколаївської області на 2021 рік фінансування регіонального замовлення на підготовку фахівців освітнього ступеня «Бакалавр».
Із кожним роком зацікавленість абітурієнтів спеціальностями, які можна здобути в університеті, зростає, підтвердження цьому є тисячі  талановитих, висококваліфікованих, затребуваних на ринку праці фахівців, а також високі здобутки університету – почесне І місце у ТОП аграрних закладів вищої освіти України, VI місце у ТОП закладів вищої освіти України та І місце у ТОП закладів вищої освіти області.




ректор МНАУ,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget