Ведення господоговірної тематики щодо інтенсивної технології відтворення овець в умовах ТОВ «Україна ІС» кафедрами факультету ТВППТСБ

На кафедрах зоогігієни та ветеринарії і генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ виконується науково-дослідна робота за темою: «Науково-технічне забезпечення та розробка інтенсивної технології відтворення овець в умовах ТОВ «Україна ІС» співвиконавцями якої є д.с.-г.н., доц. Мельник В.О., к.с.-г.н., доц. Кириченко В.А., к.с.-г.н., доц. Кравченко О.О., аспірант Когут О.С.
Науково-педагогічними працівниками Миколаївського національного аграрного університету надається консультаційно-практична допомога ТОВ «Україна ІС»,  ведеться організація і контроль за відтворювальними якостями вівцематок та відтворною здатністю баранів-плідників, а також впроваджується інтенсивна технологія вирощування ремонтного молодняку для комплектації власного стада та племінної реалізації іншим господарствам. Робота в цьому напрямку не зупиняється і буде продовжена у 2021 році.









Д.с.-г.н., доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії В.О. Мельник,
к.с.-г.н., доц. кафедри генетики, годівлі
тварин та біотехнології О.О. Кравченко, аспірант О.С. Когут


факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget