Сучасні можливості освітнього простору – орієнтація на «цифрове покоління молоді»

Вимоги сучасного світу зорієнтували заклади освіти на використання підходів змішаного навчання. Сучасна молодь швидко адаптується до нових освітніх підходів та можливостей різного програмного забезпечення у навчанні. В університеті використовується освітня платформа Moodle, яка дозволяє проводити широке коло освітньо-наукових заходів за участі різних учасників освітнього процесу, у тому числі представників із виробництв та структурних підрозділів університету. Формальні, неформальні та інформальні заходи можуть проводитися із застосуванням змішаної форми навчання, що розширює сфери інтересів кожного учасника освітнього процесу та підсилює спільні результати.
Змішане навчання є об’єднання офлайн(особисто) та онлайн-навчання у різних пропорціях.
Змішане навчання – не тотожне електронному (або онлайн) навчанню. Онлайн-навчання не передбачає особистої комунікації між здобувачами та викладачами. Здобувачі, які навчаються онлайн, не мають можливості особисто спілкуватися і розвивати навички роботи у команді, тому доцільно розширювати коло неформальних заходів з метою поширення подібних навичок. Змішане навчання дозволяє мотивувати більшу кількість здобувачів брати участь у неформальних тематичних заходах за інтересами.
Замінити навчання в аудиторії неможливо, але поєднати різні підходи  доречно та результативно з огляду на необхідність дотримання карантинних заходів. Приєднуйтеся до освітньо-наукових заходів обліково-фінансового факультету, розширюйте світогляд та підвищуйте рівень та масштаби ініціатив за інтересами. Актуальним є питання для осіб з обмеженими можливостями у межах інклюзивної освіти.
Бажаємо усім успіхів у навчанні та результативності змішаних освітньо-наукових заходів з метою виконання програмних результатів навчання здобувачами вищої освіти.
Сучасній молоді – сучасні можливості!!!



Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет,дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget