Перемога в конкурсі на кращий кондитерський виріб

11.01.2021 р. Комбінатом харчування ДП НВКГ «Зоря-Машпроект», м. Миколаїв, що є філією кафедри технології переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва проведено конкурс на кращий кондитерський  виріб.
Здобувачі вищої освіти групи ХТ 4/1 освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології» Петренко Вадим та Галаєва Ірина представили на конкурс оригінальний торт у вигляді замку та різні тістечка, які були відзначені дипломом І ступеня.
Вітаємо Петренка Вадима та Галаєву Ірину з перемогою!




Кафедра технології переробки, стандартизації
та сертифікації продукції тваринництва


факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget