Навчальний посібник «Біолого-екологічні особливості овочевих культур»

Колективом авторів кафедри виноградарства та плодоовочівництва факультету агротехнологій і факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації МНАУ в новому 2021 році видано навчальний посібник «Біолого-екологічні особливості овочевих культур». Навчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих культур, які вирощуються як у промислових масштабах, так і на присадибних ділянках, у тому числі нішових та малопоширених. Всебічно розкрито питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві та наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості.
Посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP та Благодійного фонду «Ласка».
Навчальний посібник буде корисним та цікавим як для здобувачів вищої освіти спеціальності «Агрономія», так і для всіх хто цікавиться біологією та вирощуванням овочевих культур.




факультет агротехнологій,кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget