Іноземна мова – практична реалізація

2 лютого 2018 року для здобувачів вищої освіти II курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології уперше відбулося відкрите практичне заняття іноземною мовою, проведене старшим викладачем кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції В. І. Грозою на тему «Радіоактивні речовини і радіація. Техніка безпеки». Під час відкритого заняття були висвітлені питання, пов’язані з вивченням закономірностей дії іонізуючих випромінювань на живі організми з метою пошуку можливостей щодо керування його реакціями на цей фактор; радіометричної експертизи об’єктів навколишнього середовища, сільськогосподарського виробництва продукції тваринництва; заходами запобігання надходження радіонуклідів у продукцію тваринного походження; розробкою науково-обгрунтованих технологій ведення сільськогосподарського виробництва в умовах радіоактивного забруднення зовнішнього середовища (перепрофілювання господарств, оцінка ефективності конкретних заходів, зниження рівня накопичення радіоактивних речовин).
Науково-педагогічний працівник зробила особливий наголос на вмінні розробляти заходи, які забезпечують одержання певних видів продукції в умовах радіоактивного забруднення території, які б не загрожували здоров’ю людини.
Висвітлені на відкритому практичному занятті проблеми викликали жваве зацікавлене обговорення серед студентської молоді.

Завідувач кафедри, професор
Л.С. Патрєва


кафедра ПЯБП, факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget