Правова обізнаність здобувачів вищої освіти факультету менеджменту

З метою підвищення рівня правової обізнаності здобувачів вищої освіти факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки були організовані зустрічі з провідними юристами Миколаївщини.
Ключник І.В., начальник Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області прочитала лекцію-конференцію на тему «Реалізація прав громадян відповідно до сімейного законодавства України». 
У роботі семінару на тему «Організація та надання безоплатної правової допомоги з питань захисту прав людини» взяла участь  Ткаченко Я.О., адвокат Національної асоціації адвокатів Миколаївської області.
Науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та бібліотекою МНАУ було організовано книжкову виставку на тему «Права людини».


Чернова О.В., заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління держпраці у Миколаївській області розповіла здобувачам вищої освіти факультету менеджменту про оформлення трудових відносин із найманими працівниками.
Кірієнко І.М., начальник відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області ознайомила здобувачів вищої освіти факультету менеджменту із особливостями роботи нотаріусів.
Проведено проблемну лекцію «Захист прав на інформацію» Кирильчуком О.І., суддею Ленінського районного суду міста Миколаєва.

Каплій О.В., канд. екон. наук, доцент кафедри загальнотеоретичної, конституційної та цивілістичної юриспруденції МІП НУ «ОЮА», Голова координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області ознайомила здобувачів вищої освіти з їхніми конституційними правами.

Мазіна О.О., канд. екон. наук, доцент кафедри загальнотеоретичної, конституційної та цивілістичної юриспруденції МІП НУ «ОЮА», здобувачі вищої освіти МІП НУ «ОЮА», ГО «Ти ж юрист» провели печу-кучу «ІТ-право та інформаційне забезпечення».

Усі заходи були спрямовані на підвищення ролі правової освіти у подальшій розбудові України як правової держави, а також спрямовані на виховання у здобувачів вищої освіти МНАУ поваги до закону і прав людини.
Дякуємо колегам за тісну співпрацю!

кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, факультет менеджменту

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget