Семінар за участі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на факультеті агротехнологій

    27 лютого 2018 року в Миколаївському національному аграрному університеті, за ініціативи та співучасті Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, відбувся семінар «Фітосанітарний контроль, як інструмент торгівельної політики для формування спроможності національного бізнесу».
    Семінар відбувся з метою покращення фітосанітарного стану місць вирощування вітчизняної сільськогосподарської продукції, підтримання її конкурентоспроможності; виконання фітосанітарних заходів країн-партнерів України у міжнародній торгівлі, в тому числі і міжнародних договорів України в сфері карантину та захисту рослин (зокрема країн ЄЕС, ЄС, КНР та інших) та уникнення ризиків запровадження іноземними країнами тимчасових заборон щодо імпорту вітчизняної продукції.
    У семінарі висвітлено актуальні питання застосування чинного законодавства у сфері фітосанітарії. Відкрив семінар проректор з наукової роботи Миколаївського національного аграрного університету Олександр Новіков. Активну участь у семінарі взяли: виконавчий директор Благодійного Фонду «Ласка» Ірина Купрієвич, начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Ксенія Дейнеко, директор ТОВ «Золотий колос» Надія Іванова, начальник відділу фітосанітарних заходів на кордоні управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Олена Тронько, начальник відділу карантину рослин управління фіто санітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Руслан Звіададзе, директор Миколаївської обласної фітосанітарної лабораторії Олександр Пастух. На семінар запрошені товаровиробники сільськогосподарської продукції, зернотрейдери, фахівці науково-дослідних установ, представники районних державних адміністрацій, голови фермерських господарств.












факультет агротехнологій, семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget