Академічна мобільність на базі університету

    У лютому 2018 року Миколаївський національний аграрний університет разом із Таврійським державним агротехнологічним університетом взяли участь у програмі академічної мобільності. За цією програмою відбувся обмін  здобувачів вищої освіти цих закладів вищої освіти, із метою ознайомлення з навчальною, матеріально-технічною базою та студентським життям, перейняття досвіду.
   Так, впродовж десяти днів здобувачів вищої освіти спеціальності «Агрономія» та «Процеси, машини та механізми» Таврійського державного агротехнологічного університету очікувала насичена програма. 
    Студентська молодь мали можливість на базі нашого закладу вищої освіти продовжувати навчатись за своєю навчальною програмою, спілкуватись із науково-педагогічними працівниками та однолітками, проживати у гуртожитку, користуючись усіма його вигодами, а головне – аналізувати та робити висновки.
    Долучилися гості й до виїзного Дня практичної підготовки здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників університету, що відбувся на базі приватного акціонерного товариства «Одесавинпром». Це потужне підприємство, яке випускає продукцію під торговими марками «Французький бульвар» та «Розенфельд», яке розміщене в мальовничій курортній зоні міста Одеса. 
    Приємні вражання справили на гостей й екскурсії  нашим містом, зокрема відвідування музею суднобудування і флоту, краєзнавчого музею «Старофлотські казарми», обласного художнього музею імені В.В. Верещагіна, зоопарку, кінотеатру, боулінгу.
    По завершенню програми академічної мобільності ректор університету В’ячеслав Шебанін особисто зустрівся із шановними гостями – студентською молоддю Таврійського державного агротехнологічного університету, запросивши їх на спілкування за чашкою кави.










ректор МНАУ, інженерно-енергетичний факультет, факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget