Профорієнтаційна робота серед учнів Дорошівської ЗОШ I-III ступеню Вознесенської районної ради Миколаївської області

05 лютого 2018 року доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ Бондар А.О. провела профорієнтаційну роботу серед випускників 11 класу Дорошівської загальноосвітньої школи I-III ступеню Вознесенської районної ради Миколаївської області та взяла участь в співбесіді з їх батьками на тему: «Обираємо професію».


      Учням 11 класу школи та їх батькам представлена інформація про факультети університету, про підготовчі курси. До уваги аудиторії були представлені методичні рекомендації та поради вступникам до Миколаївського НАУ у 2018 р., інформація про учнівську олімпіаду (березень-квітень 2018 р.), структури наукової та виховної робіт, переваги та перспективи навчання, можливості проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військових кафедрах здобувачів вищої освіти в Миколаївському НАУ. 


      Із директором школи Кузнєцовою Любов Василівною узгодила дату проведення екскурсії для учнів випускних класів та їх батьків до Миколаївського національного аграрного університету (квітень 2018 р.).

 
     Дякуємо дирекції Дорошівської загальноосвітньої школи I-III ступеню Вознесенської районної ради Миколаївської області за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!!!

доцент кафедри зоогігієни те ветеринарії Бондар А.О.

2018, профорієнтаційна робота, кафедра зоогігієни та ветеринарії, кафедра ЗтВ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget