Досвід роботи в умовах виробництва – важливий крок на шляху професійного зростання випускників університету

19 лютого 2018 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся заключний етап відбору здобувачів вищої освіти на індивідуальне дуальне навчання за грантової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Дуальне навчання, як форма здобуття освіти, заснована на тісній взаємодії підприємств (організацій, установ) та закладу освіти на підставі соціального партнерства між виробництвом та освітою, де обидві сторони виступають рівноправними партнерами. 
На думку заступника менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимира Терновського, дуальне навчання підвищує рівень практичної підготовки здобувачів вищої освіти, формує й розвиває в них фахові компетенції, що сприяє підвищенню ефективності процесу адаптації до професійної діяльності, забезпечує рівновагу між попитом та пропозицією фахівців на ринку праці.
У конкурсному відборі взяло участь 19 осіб із двох факультетів: інженерно-енергетичного та агротехнологій. Усі учасники відбору на конкурс крім заяви подавали обґрунтування на тему «Чого Ви очікуєте від дуального навчання?» та копії залікових книжок.
За результатами співбесіди з претендентами на проходження тримісячного оплачуваного навчання за грантової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва перемогли:
1. Глущенко Сергій Сергійович – здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Агрономія»;
2. Нікулін Віталій Віталійович – здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Агрономія»;
3. Петрик Андрій Миколайович – здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Агрономія».
Завдяки підтримці проекту вони зможуть поєднати здобуті теоретичні знання з практичним досвідом роботи на базі Наукового парку Миколаївського національного аграрного університету «Агроперспектива». Участь у програмі індивідуального дуального навчання на посадах агрономів надасть можливість випускникам університету бути працевлаштованими в подальшому на даному підприємстві. 









факультет агротехнологій, інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget