Живи та працюй в Україні!

З метою покращення творчої співпраці між Миколаївським національним аграрним університетом і роботодавцями області на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології 14 лютого 2018 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти – технологів-магістрантів випускного курсу з керівником ПП «Фаворит» Михайлом Олександровичем Молдованенком. 
ПП «Фаворит» входить до складу мережі сільськогосподарських підприємств ПСП «Веселий розподіл» і є одним із провідних підприємств Доманівського району, що займається вирощуванням основних сільськогосподарських культур, розвиває тваринництво та запроваджує переробку продукції власного виробництва. Особливою гордістю Михайла Молдованенка є виробництво ковбас та м’ясних делікатесів.
Керівник підприємства поділився власним досвідом у досягненні успіху, підтвердивши, що отримання міцних професійних знань – це запорука успішного майбутнього будь-якої людини. 
Нині на підприємстві існує гостра потреба в кваліфікованих кадрах – технологах із переробки м'яса та молока. Керівник підприємства зауважив, що на підприємстві відповідально ставляться до організації праці, професійної підготовки кадрів, соціального забезпечення працівників. Головним стимулом, який викликав позитивні емоції у здобувачів вищої освіти, стали запевнення керівника підприємства ПП «Фаворит» про встановлення високого рівня заробітної плати та забезпечення житлом сімей молодих спеціалістів.
Випускникам факультету наприкінці зустрічі з Михайлом Олександровичем було організовано дегустацію ковбас та м’ясних делікатесів власного виробництва ПП «Фаворит». Здобувачі вищої освіти оцінили їхні відмінні смакові якості, адже вони виготовлені з якісних натуральних продуктів. 
У результаті зустрічі було досягнуто усної домовленості про подальшу плідну співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та ПП «Фаворит» щодо питань забезпечення підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.









факультет ТВППТСБ, студенти МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget