День практичної підготовки на базі ПАТ «Одесавинпром»

8 лютого 2018 року відбувся виїзний День практичної підготовки здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників інженерно-енергетичного факультету на базі приватного акціонерного товариства «Одесавинпром». Це потужне підприємство, яке випускає продукцію під торговими марками «Французький бульвар» та «Розенфельд». Воно розміщене в мальовничій курортній зоні міста Одеса. Завод шампанських вин є пам'яткою архітектури, а його історія починається з 1857 року, коли француз Франсуа Нуво заклав перші склади для зберігання та витримки вин на Малофонтанській дорозі.

 «Французький бульвар» - бренд з багатою історією та французьким корінням, до основи якого закладено вишуканий стиль та атмосферу шампанського - особливого напою для визначних моментів життя. Компанія має в своєму розпорядженні винятковий для України агротехнічний, технологічний та інтелектуальний ресурс, властивий підприємствам повного циклу виноробного виробництва. Весь технологічний процес від вирощування винограду до розливу готового вина здійснюється єдиною системою управління.
У виробничу структуру входять понад 2500 га виноградників, розташованих у чотирьох кліматичних мікрозонах Овідіопольського та Саратського районів Одеської області, два заводи первинного виноробства, три цехи виробництва ігристих і шампанських вин, технологічна база для вторинного виноробства, що складається з резервуарного парку, двох цехів витримки у дубовій тарі, шести ліній розливу.
Під торговою маркою «Французький бульвар» випускається близько 100 найменувань тихих, ігристих, шампанських вин і коньяків. Підприємство є неодноразовим призером Українських галузевих рейтингів різних номінацій і входить до числа найкращих  національних виробників.
Виїзний День практичної підготовки відбувся у межах реалізації спільних заходів Миколаївського національного аграрного університету із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Захід відбувся на високому рівні, а побачене залишило незабутні враження як у здобувачів вищої освіти, так і у науково-педагогічних працівників. 

Учасники Дня практичної підготовки висловлюють щирі слова вдячності за надану можливість отримати практичні знання з сучасної технології вирощування та переробки винограду ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, генеральному директору ПАТ «Одесавинпром» Рубену Гулієву та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.

інженерно-енергетичний факультет, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget