Успішне завершення Всеукраїнської олімпіади Миколаївського національного аграрного університету для професійної орієнтації вступників 2023-2024 н.р.

Створення умов, які забезпечували б виявлення і розвиток обдарованих дітей, які бажають здобути престижну вищу освіту, є одним з пріоритетних завдань профорієнтаційної роботи у Миколаївському національному аграрному університеті. У Миколаївському НАУ успішно відбулася Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти із восьми предметів: українська мова, математика, хімія, історія України, біологія, фізика, англійська мова та географія. 

26 квітня 2024 року в актовій Миколаївського національного аграрного університету відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків Всеукраїнської олімпіади МНАУ для майбутніх вступників.

Загалом в олімпіаді взяли участь 466 учасників із чотирьох областей України (Миколаївської, Херсонської, Одеської та Кіровоградської). В інтелектуальних змаганнях здобули перемогу аж 205 осіб, з них 44 учасника – переможці з двох дисциплін. 

З вітальним словом до учасників звернувся перший проректор, професор Дмитро БАБЕНКО. Він вручив дипломи переможцям, які були присутні на урочистостях, а саме:

Анастасії ГЕРМАНОВИЧ

Дар'ї БОНДАРЕНКО  

Тимуру ШЕВЧЕНКО 

Марії ШПАК 

Людмилі МОЗГОВІЙ 

Тетяні ТАТАРЕНКО 

Карині СМІРНОВІЙ 

Ользі МУСТЯЦІ 

Анастасії КУЧЕР 

Миколі КУШНІРУ 

Андрію ЩЕРБАКОВУ 

Тетяні ТУРЕНКО 

Дарині СЛОБОДЕНЮК 

Тіні БОБИК 

Анастасії ПРИСТАЙ 

Павлу СЛЄСАРЧУКУ

Артуру ХОДАКУ 

Як голова оргкомітету олімпіади Дмитро Володимирович наголосив на важливості участі в олімпіаді для успішного вступу до Миколаївського НАУ у 2024 році. Адже, переможці олімпіади при вступі до Миколаївського НАУ для здобуття вищої освіти в 2024 році на спеціальності 015 «Професійна освіта», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 181 «Харчові технології», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 208 «Агроінженерія» отримають до конкурсного рейтингу вступника додаткові бали, а саме: за 1 місце – 10 балів, 2 місце – 9 балів, 3 місце – 8 балів. Це їхня суттєва перевага у конкурсі на місця державного замовлення! 

Чудові привітання переможцям олімпіади подарували лідери студентського самоврядування та учасники творчих колективів Миколаївського НАУ. Далі гості університету, серед яких було багато батьків, взяли участь у змістовних екскурсіях та скуштували смачний обід у центрі громадського харчування.

Підсумки Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ 2023-2024 н.р. викладені в наказі та розміщені на офіційному сайті університету.

Вітаємо переможців олімпіади та бажаємо їм успішного продовження – вступу до Миколаївського національного аграрного університету!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget