Кафедра розглянула питання визнання результатів неформальної освіти

На черговому засіданні кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій було розглянуто питання визнання результатів неформальної освіти шляхом зарахування проходження онлайн-курсів провідних освітніх платформ.

«В епоху цифрових технологій неформальна онлайн-освіта стає невід'ємною складовою  освітнього процесу.» - наголосила завідувач кафедри Світлана Тищенко під час відкриття засідання. – «Ми маємо врахувати цей тренд і запровадити чіткі правила зарахування онлайн-курсів для наших здобувачів вищої освіти».

Після тривалого обговорення, члени кафедри дійшли згоди щодо переліку авторитетних освітніх платформ, чиї онлайн-курси будуть визнаватися як неформальна освіта. Серед них Coursera, edX, Prometheus, ВУМ, Edera, Campster та інші. Курси з цих платформ можуть бути доповненням до вже здобутих знань та вмінь на різних рівнях вищої освіти.

«Впровадження цієї процедури допоможе студентам урізноманітнити свою освітню траєкторію та здобути актуальні навички, які високо цінуються роботодавцями.» - підкреслив у своєму виступі кандидат фізико-математичних наук, доцент Олександр Пархоменко. 

Рішенням засідання кафедри було визнано сертифікати Campster здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, як результати неформальної освіти в рамках вивчення  навчальних дисциплін  «Вступ до фаху», «Дискретна математика», «Аналітичні системи Big-Data» та інші.    

Кафедра економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій бажає здобувачам вищої освіти не зупинятися на досягнутих результатах та досягати нових успіхів!





























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget