ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ «STEM-spring 2024» В МИКОЛАЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ № 55

25 квітня 2024 року завідувач кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій доцент Тищенко С. І. та старший викладач Хилько І. І. в рамках договору про співпрацю відвідали Миколаївський ліцей № 55. 

Викладачі зустрілися з адміністрацією ліцею, обговорили плани щодо поліпшення профорієнтаційної роботи та взяли участь у фестивалі науки «STEM-spring 2024». У програмі фестивалю були представлені різноманітні активності, а саме: команда дослідників 1-В класу (вч. Миронова А.О.), «Літературний колаж» (учні 6-х класів, вч. Мартенс І.М.), «Tangram 3-D», «Реальна неймовірність», «Поліморфізм в многокутниках», «Магічний куб» (учні 10- Б та 10-В класів, вч. Лисогор А.В.), «Магія ЧПУ та лазерний станок» (учні 9-х класів, вч. Моргун І.В.),  «VR, AR, ARDUINO, SMART» (учні 8-Б класу, вч. Васильков Д.Ю.), «Якість продуктів», «Магія хімії», «Бомбочки для ванної» (учні 8, 9 та 10-х класів, вч. Семеняка Д.М. та Чернишова Н.Л.).

Під час презентації проєктів присутні  ознайомилися  з новітніми інноваційними технологіями, необхідними для стимулювання активного світосприйняття та креативного мислення. 

Щиро дякуємо директору ліцею № 55 Василькову Дмитру Юрійовичу, його заступнику Семеняці Дмитру Миколайовичу та вчителям ліцею за цікавий STEM-захід та плідну співпрацю з профорієнтаційної роботи!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget