Профорієнтаційна робота кафедри ґрунтознавства та агрохімії в Галіцинівській ЗОШ Вітовського району

23 серпня 2021 року доцентом кафедри ґрунтознавства та агрохімії Письменним Олегом Володимировичем разом із колегами був проведений виїзд до Галіцинівської ЗОШ Вітовського району Миколаївської області.
Упродовж презентації перед учнями 10-11-их класів  Галіцинівської ЗОШ Вітовського району виступили: декан факультету довузівської підготовки МНАУ доц. Марценюк І.М.,  викладачі  факультету агротехнологій Письменний О.В. і  Чернова А.В. Під час виступу учням було повідомлено про правила вступу до Миколаївського НАУ у 2022 р., професійні особливості навчання на факультетах університету, переваги професійної підготовки у Миколаївському НАУ, працевлаштування випускників університету. Чернова А.В. провела майстер-клас із висаджування рослин сукулентів в мінігорщики.
Випускники зацікавилися умовами навчання та відпочинку, які створені в університеті і багато з них виявили бажання приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.
Дякуємо директору Вітвіцькій Т.В. та вчителям школи за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!



факультет агротехнологій,кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget