Розпочато співпрацю із сервісом автоматичного оформлення бібліографічних посилань «Grafiati»

Миколаївський національний аграрний університет підписав угоду та отримав тестовий доступ до сервісу «Grafiati»

«Grafiati» – це сервіс автоматичного оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел.

Наша мета – дозволити користувачам – студентам, аспірантами, школярам, науковцям та іншим авторам – якісно оформлювати списки джерел до власних праць, не витрачаючи часу на дослідження нюансів кожного конкретного стилю цитування.

Сьогодні сервіс «Grafiati» надає можливість генерувати бібліографічні посилання та створювати списки використаної літератури за українськими та міжнародними стандартами в найновіших редакціях: ДСТУ 8302:2015, ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 (ВАК), APA (7th ed.), MLA (8th ed.), Chicago (17th ed., notes and bibliography), Chicago (17th ed., author-date), Harvard. Створені матеріали доступні в особистому кабінеті користувача, де їх можна редагувати, коригувати, копіювати та експортувати.

Цитування за всіма згаданими стилями цілком пристосоване до конкретної мови й країни: генерування посилань відбувається за тією мовою яку ви оберете, тому ви можете автоматично оформити список посилань для подання своєї публікації до українського, англійського, французького, італійського, іспанського або польського журналу.  

Реєстрація відбувається за поштою в домені @mnau.edu.ua, яка  використовується на сторінці реєстрації https://www.grafiati.com/uk/signup/

Детальна інструкція, в якій візуально показано весь процес реєстрації та користування сайтом доступна за посиланням



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget