Співробітники МНАУ взяли участь у конференції із програм мобільності Erasmus+ KA2 у Луцьку

Нещодавно конференцію та перший круглий стіл із питань обговорення результатів мобільності науковців у рамках проекту Erasmus+ Miletus у м. Луцьк відвідали провідний фахівець НДЦ МСПЗ Карбашевський В. В. та старший лаборант кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання та аспірант МНАУ Бурковська А. І..


У ході круглого столу аспірант Бурковська А. І. виступила із доповіддю за темою свого наукового дослідження, проведеного в університеті Politecnico di Milano, м. Мілан. Презентація на тему «Providing food security in modern globalisation conditions» викликала жваве обговорення. Аспірант звітувала про виконання задач, поставлених перед нею науковим керівником в процесі участі у програмі академічної мобільності.


Карбашевський В. В. виступив перед комісією з моніторингу результатів реалізації грантового проекту із звітом щодо організації та здійснення роботи за програмою Erasmus+ Miletus. Провідний фахівець НДЦ МСПЗ звітував про виконання задач проекту та презентував його результати.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget