ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Організація і методика аудиту»


Другий рік на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Організація і методика аудиту». Відкрив ІІ етап Олімпіади голова оргкомітету Олімпіади, перший проректор Миколаївського НАУ Дмитро Володимирович Бабенко. На відкритті Олімпіади був присутній Хуторний Дмитро Володимирович - член комісії із зв`язків з громадськістю та з інформаційного забезпечення Спілки аудиторів України.





У ІІ етапі Олімпіаді взяли участь 167 студентів із 55 закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації з 25 міст України. Цього року науковий захід відбувся 8-10 квітня у три тури (теоретичний, тестування, практичний). 






Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» серед закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації стали такі студенти:
Таранік Тетяна Сергіївна – Диплом І ступеня, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.
Іскоростенська Софія Олександрівна – Диплом ІІ ступеня, Житомирський державний технологічний університет.
Буганов Олег Віталійович – Диплом ІІ ступеня, Миколаївський національний аграрний університет.
Мохова Влада Володимирівна – Диплом ІІ ступеня, ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля».
Антоненко Яна Сергіївна – Диплом ІІ ступеня, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
Михальчук Лілія Юріївна – Диплом ІІ ступеня, Львівський національний аграрний університет.
Лучук Денис Олександрович – Диплом ІІ ступеня, Хмельницький національний університет.
Писаренко Наталія Юріївна – Диплом ІІ ступеня, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського.
Альошин Владислав Євгенович – Диплом ІІІ ступеня, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Грицеляк Уляна Ігорівна – Диплом ІІІ ступеня, Національний університет «Львівська політехніка».
Опульська Юлія Миколаївна – Диплом ІІІ ступеня, Тернопільський національний економічний університет.
Харченко Неля Анатоліївна – Диплом ІІІ ступеня, Національна академія статистики, обліку та аудиту.
Іваськевич Мар’яна Вікторівна – Диплом ІІІ ступеня, Миколаївський національний аграрний університет.
Іщук Карина Дмитрівна – Диплом ІІІ ступеня, ДВНЗ «Університет банківської справи» (м. Київ).
Полонська Наталія Сергіївна – Диплом ІІІ ступеня, Полтавська державна аграрна академія.
Місюра Олександр Юрійович – Диплом ІІІ ступеня, Херсонський національний технічний університет.
Кириленко Марина Вячеславівна – Диплом ІІІ ступеня, Харківський державний університет харчування та торгівлі.






Спеціальними дипломами нагороджено таких студентів:
Бельдій Альону Михайлівну, Вінницький національний аграрний університет – За володіння професійною термінологією.
Кравчук Ірину Володимирівну, Вінницький ННІ економіки Тернопільського національного економічного університету – За найкраще знання системи регламентів з аудиту.
Чайку Наталію Миколаївну, Державний університет інфраструктури і технологій – За найкраще знання нормативної бази з аудиту.
Сірошенко Ольгу Олександрівну, Державний університет інфраструктури і технологій – За професійний підхід до розв’язку завдань Олімпіади.
Лесік Єлизавету Сергіївну, Донецький національний університет імені Василя Стуса – За високий рівень теоретичних знань щодо використання послуг експерта.
Овдієнко Вікторії Миколаївні, Запорізький національний університет – За високу уважність та скрупульозність.
Полатайко Вікторію Володимирівну, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу – За найкраще знання особливостей аудиту фінансової звітності.
Гайдей Ірину Сергіївну, Київський національний університет технологій та дизайну – За креативний підхід до розв’язку завдань Олімпіади.
Глечик Вікторію Миколаївну, Київський національний торговельно-економічний університет – За нестандартний підхід до розв’язку завдань Олімпіади.
Скоропаду Юлію Петрівну, Львівський торговельно-економічний університет – За швидкість у відповідях під час тестування.
Гуляницьку Дарію Вікторівну, Луцький національний технічний університет – За високий рівень теоретичних знань щодо використання результатів внутрішнього аудиту.
Шулякову Анжеліку Олександрівну, Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського – За інтеграцію освіти і практики.
Ситнікову Аліну Олегівну, Національний університет водного господарства та природокористування – За науковий підхід до розв’язання завдань Олімпіади
Удалих Ганну Сергіївну, Національна металургійна академія України – від Спілки аудиторів України.
Веремєєва Олександра Володимировича, Одеський державний аграрний університет – За професійний скептицизм.
Войцих Анастасію Миколаївну, Одеський національний економічний університет – За найбільш ґрунтовний аналіз фінансового стану підприємства.
Мостову Інну Вячеславівну, Одеський національний політехнічний університет – За розробку найбільш змістовного робочого документу.
Теницьку Ірину Анатоліївну, Сумський державний університет – За високий рівень теоретичних знань з організації і методики аудиту розрахунків з учасниками товариства.
Дерипаску Дмитра Вадимовича, Таврійський державний агротехнологічний університет – За найкраще знання особливостей контролю якості аудиту.
Мамедову Анастасію Русланівну, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – За найкраще знання Міжнародних стандартів аудиту.
Коротаєву Ірину Романівну, Університет державної фіскальної служби України – За змістовність у представленні організаційної схеми управління аудиторською діяльністю в Україні.
Панівнік Іванну Андріївну, Черкаський навчально-наукового інститут Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» - За високі теоретичні знання, виявлені під час ІІІ туру Олімпіади.
Ендреса Віталія Сергійовича, Миколаївський національний аграрний університет – За високі теоретичні знання, виявлені під час І туру Олімпіади.
Бандюк Анну Миколаївну, Центральноукраїнський національний технічний університет – За структурність і логічність висновків до завдання Олімпіади.
Сінцову Олену Ігорівну, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова – За високий рівень теоретичних знань, виявлених під час тестування.
Обжу Тетяну Валентинівну, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка – за оригінальний підхід до розв’язку завдань Олімпіади.
Гижко Любов Михайлівну, Черкаський державний технологічний університет – За високий рівень теоретичних знань щодо професійного скептицизму.
Моржину Анастасію Вячеславівну, Чорноморський державний університет імені Петра Могили – За послідовність і логічність висловлення власної думки.
Голотюк Тетяну Валеріївну, Національний університет «Львівська політехніка» – За найкраще знання Кодексу етики професійних бухгалтерів.
Трум Олену Юріївну, Миколаївський національний аграрний університет – За високий рівень теоретичних знань з організації і методики аудиту власного капіталу.



Всеукраїнською професійною громадською організацією «Спілка аудиторів України» в особі члена комісії по зв`язкам з громадськістю та з інформаційного забезпечення Хуторного Дмитра Володимировича сформувано призовий фонд для переможців та найкращих учасників зокрема: для 4-х учасників, які набрали найбільшу кількість балів - 4 Сертифікати на подорож до Праги; Сертифікати на навчальні курси; Сертифікати на стажування в аудиторських фірмах; Сертифікати на проходження практики в аудиторських фірмах, професійна аудиторська література, література економічної тематики, цінні подарунки. 











Частину цінних подарунків організовано членом оргкомітету Олімпіади доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри аудиту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Петрик Оленою Анатоліївною. 



Оргкомітетом Олімпіади було підготовлено розважальну програму для учасників та науково-педагогічних працівників. У перший день Олімпіади науково-педагогічні працівники та учасники мали змогу відвідати Миколаївський зоопарк, де екскурсовод для них розкрила безліч таємниць тваринного світу. Старшим науковим співробітником Миколаївського обласного краєзнавчого музею Губською Тетяною Миколаївною для науково-педагогічних працівників, які супроводжували учасників Олімпіади, було проведено екскурсії містом та до Миколаївського некрополя. Не менш захопливою була екскурсія до Миколаївського обласного музею імені В.В. Верещагіна.



Під час проведення Олімпіади було проведено круглий стіл за участі представників Спілки аудиторів України.



Підведення підсумків та оголошення результатів Олімпіади провів перший проректор Миколаївського національного аграрного університету, голова оргкомітету Олімпіади професор Бабенко Дмитро Володимирович. 






Зі словами вдячності та наголошення на високому рівні організації і проведення Олімпіади виступили:
Петрик Олена Анатоліївна – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри аудиту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, член Оргкомітету Олімпіади, яка у 1995 році започаткувала дисципліну «Організація і методика аудиту».
Теловата Марія Теодозіївна – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та оподаткування, член журі Олімпіади.
Хуторний Дмитро Володимирович - член комісії по зв`язкам з громадськістю та з інформаційного забезпечення Спілки аудиторів України , інформаційний спонсор та організатор цінних подарунків
Хуторний Дмитро Володимирович від імені Ради Аудиторської палати України вручив Грамоти колективу Миколаївського національного аграрного університету в особі ректора академіка В.С. Шебаніна, першому проректору, голові оргкомітету Олімпіади професору Д.В. Бабенку та голові журі Олімпіади професору М.В. Дубініній – за високий професійний рівень підготовки і проведення Олімпіади та популяризації професії аудитора серед майбутніх молодих спеціалістів. Д.В. Хуторний вручив сертифікат викладацькому складу Миколаївського національного аграрного університету на право використання 5-ти доступів до української версії програмного забезпечення CaseWare.





Здобувачі вищої освіти факультету культури і виховання Миколаївського національного аграрного університету щиро привітали учасників Олімпіади.


Висловлюємо щиру вдячність за активну участь всім ректоратам закладів вищої освіти, науково-педагогічним працівникам, учасникам Олімпіади.
Вітаємо переможців! Бажаємо їм подальших злетів, рівного та перспективного шляху до омріяної професії, успіхів!
Висловлюємо щиру вдячність за організацію та допомогу у формуванні призового фонду Раді Аудиторської палати України в особі Голови Т.О. Каменської та Виконавчому директору АПУ Т.В. Курезі, керівництву ВПГО «Спілка аудиторів України» в особі Президента Н.І. Гаєвської, керівництву ТВ ВПГО САУ в Одеській області в особі Голови правління Т.І. Хоролець, керівництву аудиторських фірм ТОВ «ПКФ Україна», ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна», ТОВ «ДК-Україна. Аудитори і Консультанти», ТОВ АУДИТОРСЬКА ФІРМА «КАУПЕРВУД», ТОВ «ЕЙЧ ЕЛ БІ ЮКРЕЙН», ТОВ АФ «АКТИВ-АУДИТ», ТОВ «Аудиторська фірма «Моноліт», ТОВ АФ «РСМ Україна», ТОВ «Аудиторська фірма «Ертель-Аудит», ТОВ АУДИТОРСЬКА ФІРМА «ПРАЙСВОТЕРХАУСКУПЕРС (АУДИТ)», ТОВ «КВ АЙТІ СОЛЮШН», ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «П.С.П. АУДИТ», ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги», ТОВ «Аудиторська фірма «Київська аудиторська група», ТОВ «ЕМЕРДЖЕКС АУТСОРСІНГ», ТОВ «Видавничий дім «Аудитор України», приватне підприємство Аудиторська фірма «АКО», KPMG, Crowe Legal and Audit Group.
Висловлюємо щиру вдячність Директору Миколаївського зоопарку В.М. Топчию, Директору Миколаївського обласного краєзнавчого музею В.А. Михайлову, директору Миколаївського обласного художнього музею імені В.В. Верещагіна С.М. Рослякову, директору Миколаївського академічного обласного театру ляльок В.П. Терещенко, директору Миколаївського відділення ПрАТ АВ InBev Efes Ю.А. Ходячих за вагому участь в організації Олімпіади. 

З повагою та сподіваннями на подальшу співпрацю,
колектив обліково-фінансового факультету Миколаївського національного
аграрного університету,
голова оргкомітету Олімпіади,
перший проректор, професор Д.В. Бабенко 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget