Миколаївський НАУ отримав місця регіонального замовлення для навчання сільської молоді

Шановні випускники із сільської місцевості Миколаївської області!

Повідомляємо Вам, що відповідно до розпорядження Миколаївської обласної військової адміністрації № 221-р від 01 липня 2022 року Миколаївському національному аграрному університету виділено регіональне замовлення на підготовку фахівців освітнього ступеня «бакалавр» за денною формою здобуття освіти на 2022 рік за рахунок обласного бюджету на такі спеціальності: «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Агрономія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Агроінженерія».

Таким чином, Миколаївський національний аграрний університет залишається єдиним університетом в Україні, для якого у 2022 виділено 85 місць на 2022-2023 навчальний рік. 

Для Вас це додаткова можливість навчатися за кошти місцевого бюджету.

Зазначаємо, що під час  вступу на навчання за регіональним замовленням вступники укладають двосторонній договір між Миколаївським національним аграрним університетом та вступником. Для отримання направлення на навчання за регіональним замовленням випускникам сільських шкіл рекомендуємо звертатися до директора школи або керівника сільськогосподарського підприємства, або фермерського господарства для отримання рекомендаційного листа на навчання за регіональним замовленням. Отримавши рекомендаційний лист необхідно звернутися до районної військової адміністрації або голови територіальної громади або голови сільської (селищної) ради, або керівника відділу освіти, молоді та спорту для одержання направлення для здобуття вищої освіти у Миколаївському національному аграрному університеті за рахунок коштів обласного бюджету (регіонального замовлення).

Особливо наголошуємо, що особи, які вступатимуть за регіональним замовленням, будуть зараховуватися за окремим конкурсом відповідно до виділеної квоти та здобувати вищу освіту за кошти обласного бюджету і забезпечуватися стипендіальною підтримкою.

Також повідомляємо, що в Миколаївському НАУ уже працює КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ПУНКТ допомоги майбутнім вступникам, працівники якого надають роз’яснення щодо вступу на навчання за регіональним замовленням. 

Дізнатися більше про вступ до Миколаївського НАУ у 2022 році можна за телефонами:

+38(068) 155-38-21

+38(099) 773-18-39

або звернувшись за електронною поштою:  pk@mnau.edu.ua

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget