Профорієнтаційна зустріч із випускниками коледжів м. Миколаєва

 Перед випускниками коледжів у процесі формування орієнтирів на майбутнє гостро постає проблема професійного самовизначення. Молодь потребує підтримки і кваліфікованої допомоги у виборі подальшого отримання якісної освіти. 

З метою профорієнтаційної допомоги майбутнім вступникам Миколаївського національного аграрного університету 14.07.2022 року науково-педагогічними працівниками кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки було проведено онлайн-зустріч із випускниками коледжів м. Миколаєва, а саме: Миколаївського політехнічного фахового коледжу, Миколаївського будівельного коледжу Київського національного університету будівництва і архітектури, Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій та Миколаївського коледжу транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна.

Модератор конференції Лариса Вахоніна, доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки привітала всіх учасників, які долучилися до конференції.

 Керівник центру професійної орієнтації МНАУ Ігор Марценюк розповів майбутнім вступникам про переваги навчання в Університеті, а саме: потужну матеріально-технічну базу, єдність наукового й освітнього процесів, практичну підготовку та напрямки інноваційної діяльності, можливості всебічного розвитку студентів. Було зроблено  наголос  щодо важливого значення отримання якісної  вищої освіти для подальшого життєвого успіху. Адже всім хочеться реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї професійної діяльності.

Декан обліково-фінансового факультету, доктор економічних наук, професор Ольга Вишневська презентувала спеціальності Миколаївського НАУ, навчаючись на яких випускники коледжів можуть отримати якісну економічну освіту.

Відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського НАУ Євген Баркарь ознайомив молодь з правилами вступу на навчання до Миколаївського НАУ у 2022 році. Відповів на низку питань, які цікавили учасників зустрічі.

Представники кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дали повну інформацію про спеціальності, які є на всіх факультетах Миколаївського НАУ, та можливості себе реалізувати в науковій та професійній діяльності.

Щиро сподіваємося, що всі випускники коледжів, які взяли участь у профорієнтаційній онлайн-зустрічі,   незабаром стануть студентами Миколаївського НАУ.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget