Золота медаль на Міжнародній виставці наукових інновацій та винаходів E-NNOVATE

 Здобувач вищої освіти факультету агротехнологій групи А1/2 Уляна Баглюк посіла перше місце та здобула золоту медаль на щорічній Міжнародній виставці наукових інновацій та винаходів в місті Бидгощ, Польща. Виставка проходила з 8 по 10 червня 2022 року, вона відкрита для студентів зі всього світу в форматі онлайн або офлайн. Цього року у ній взяло участь більше ніж 700 студентів з Америки, Європи та Азії.

Уляна Баглюк під керівництвом доктора сільськогосподарських наук, доцента Олега Коваленка представляла на виставці наукову роботу «The study of the biopolyethylene decomposition product influence on the dicotyledonous and monocotyledonous cultivated plant seed germination (using the example of the Adjur variety watercress and the Podolyanka variety wheat)». 

Уляна розпочала наукову діяльність ще навчаючись у Миколаївській спеціалізованій І-III ступенів школі № 22 з поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу Миколаївської міської ради Миколаївської області. Пройшла шлях від слухачки підготовчих курсів МНАУ, переможниці Олімпіади МНАУ, склала ЗНО на 196, 199 та 200 балів, до здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, обравши престижну сучасну спеціальність 201 «Агрономія». В університеті навчається на відмінно, успішно продовжує наукову роботу і вже стала переможницею ряду Міжнародних наукових конкурсів.

Вітаємо Уляну Баглюк з перемогою! Натхнення, нових наукових ідей та здобутків на благо нашої незалежної України!

Куратор групи А1/2 Тетяна Манушкіна



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget