Згідно із навчальним планом освітнього процесу на 2021-2022 навчальний рік у період із 4 по 9 липня 2022 року студенти 1 курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» проходили навчальну практику «Технологія виробництва продукції птахівництва».
Під час онлайн-зустрічей керівник практики асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Люта ознайомила здобувачів вищої освіти з виробничою структурою птахофабрики, з технологією вирощування молодняку курей, підготовкою приміщення до прийому молодняку, з умовами вирощування курчат, параметрами температурного, вологістного режимів, освітлення та вентиляцією. Також студенти ознайомилися з роботою цеху сортування та маркування харчових яєць, з технологією підготовки кормів і технологією годівлі птиці.
Після завершення практики було проведено залік. За результатами публічного захисту презентацій навчальну практику було зараховано всім присутнім на практиці здобувачам вищої освіти.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
Дописати коментар