Навчальна практика «Годівля тварин і технологія кормів»

Згідно із графіком освітнього процесу на 2021-2022 навчальний рік і чинного „Положення про проведення практик студентів у Миколаївському національному аграрному університеті” на базі філії «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» м. Миколаїв у період з 25.07.2022 р. по 30.07.2022 р. для здобувачів вищої освіти 2 курсу освітньої спеціальності 204 – «Технологія ВППТ»  під керівництвом доцентів кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Кравченко О.О. та Каратєєвої О.І. з використанням дистанційних технологій розпочато і проведено навчальну практику «Годівля тварин і технологія кормів». 

Під час практики студенти ознайомились з організацією і технологією годівлі сільськогосподарських тварин залежно від статі, віку, фізіологічного стану та умов утримання, використанням кормових засобів і кормових добавок, технологією заготівлі кормів, визначенню їх якості і проведення обліку. 

Здобувачі вищої освіти підготували реферати і презентації щодо особливостей годівлі тварин різних видів для захисту практики. Крім одержання теоретичних знань, студенти протягом періоду практики освоювали виробничі процеси – оволодівали технологічними операціями відбору зразків кормів до визначення в них поживних речовин; опановували технологію заготівлі, подрібнення і гранулювання зернових кормів і відходів технічних виробництв та технологію виготовлення комбікормів; складанні раціонів годівлі для тварин.











Доц. кафедри генетики, годівлі тварин та

біотехнології О.О. Кравченко, О.І. Каратєєва


факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget