Підсумок проходження практики з «Годівлі тварин»

Навчальна практика студентів ІІ курсу групи В2/1 факультету ТВППТСБ з “Годівлі тварин” проводилася у період із 04.07.2022 р. по 16.07.2022 р. на базі «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» м. Миколаїв з використанням дистанційних технологій під керівництвом доцента кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології О.О. Кравченко.

Згідно із програмою практики були проведені заняття з годівлі тварин та розглянуті наступні питання:

- Загальна характеристика господарства.

- Технологія заготівлі кормів.

- Забезпечення тварин кормами.

- Контроль якості заготовлених кормів.

- Підготовка кормів до згодовування.

- Особливості годівлі та раціони годівлі тварин різних видів.

Здобувачі вищої освіти підготували реферати і презентації щодо особливостей годівлі тварин різних видів для захисту практики. Крім одержання теоретичних знань студенти протягом періоду практики освоювали виробничі процеси – оволодівали технологічними операціями відбору зразків кормів до визначення в них поживних речовин; опановували технологію заготівлі, подрібнення і гранулювання зернових кормів і відходів технічних виробництв та технологію виготовлення комбікормів; складанні раціонів годівлі для тварин.

З 16 студентів, які відповідно до наказу повинні були проходити практику, присутні були 13. Студенти Гавриленко Є.С., Мегера О.В., Полякова К.О. були відсутні на практиці з невідомих причини. На підставі присутності студентів на практиці та отриманих ними за період її проходження балів, залік отримали 13 студентів.




Доц. кафедри генетики, годівлі тварин та

біотехнології О.О. Кравченко


факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget