Підвищення кваліфікація науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування

 

Дружній колектив кафедри обліку і оподаткування з 20 по 25 червня 2022 року пройшов підвищення кваліфікації для викладачів аграрного профілю на базі Національного університету біоресурсів та природокористування України «Облік, оподаткування і контроль: вплив воєнного стану».

Серед модераторів заходу та учасників курсів були представники Державної аудиторської служби України, ТОВ «Всеукраїнський інститут права і оцінки», Центру професійних бухгалтерів, Навчального центру компанії «Linkos group», TOB «Тренінгово-консалтингова компанія «Азимут». На курсах обговорювалися такі важливі питання як оцінка збитків сільськогосподарських підприємств та земельні відносини в умовах воєнного стану; особливості проведення публічних закупівель в умовах воєнного стану; регулювання трудових відносин та організація документообороту в умовах воєнного стану; зміни податкового законодавства тощо.

Курси, які були організовані на високому науково-методичному та практичному рівні, стали можливістю спілкування, обміну думками та пропозиціями, своєрідною підтримкою один одного у таких непростих умовах життя і роботи. Завідувач кафедри обліку і оподаткування нашого Миколаївського національного аграрного університету професор М.В. Дубініна висловила від імені всього колективу кафедри величезну вдячність організаторам і учасникам заходу, наголосила на важливості отриманої інформації, що стала міцним підґрунтям для адаптації  до змін в умовах воєнного стану.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget