Новий випуск журналу International Food&Meat Topics

У черговому номері International Food&Meat Topics читайте:
  • переробка: використання технологій високих тисків;
  • якість продуктів: дотримання чистоти інструментів і приборів;
  • контроль чистоти: вміст домішок;
  • чисте м'ясо: як добитись гарної текстури та форми.
    Нагадаємо, даний журнал науковці мають змогу взяти в бібліотеці МНАУ. Мова журналу – англійська.


Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget