Турбота про здоров’я тварин – це частина нас!!!

    Під таким гаслом відбувся науково-практичний семінар «Сучасні тенденції протиінфекційного захисту у промисловому тваринництві та свинарстві». Даний захід відбувся у м. Херсон 14 грудня 2017 року під егідою міжнародної компанії KRKA (Словенія), що спеціалізується на випуску ветеринарної продукції, з-поміж яких: загальні антибактеріальні засоби, інсектициди, антипаразитарні препарати для лікування захворювань травного тракту та порушень обміну речовин, а також антисептики і дезінфектанти тощо.
    Серед представників Миколаївського національного аграрного університету були небайдужі до «здорової життєдіяльності сільськогосподарських тварин» науковці та практики кафедри технології виробництва продукції тваринництва, зокрема  д-р. с.-г. н., доцент В.Я. Лихач та аспірант Р.В.Фаустов.
    На семінарі було обговорено нагальні питання щодо епізоотичної ситуації в Україні з приводу Африканської Чуми свиней (АЧС), необхідності інформування суспільства та шляхів профілактики, уникнення, недопущення даного захворювання. До того ж учасники семінару дискутували з приводу недостатності кадрового потенціалу в галузі тваринництва, де бажаючим було надано інформацію про наявність потужного резерву майбутніх технологів-дослідників у Миколаївському національному аграрному університеті.
    Далі в процесі обговорення доповідей та підбиття підсумків роботи організатори семінару побажали всім «ЖИТИ ЗДОРОВИМ ЖИТТЯМ»!
 в.о. завідувача кафедри ТВПТ,
                                                                                     доктор с.-г. наук В.Я. Лихач


кафедра ТВПТ, науково-практичний семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget