Гостинна зустріч учнів загальноосвітніх шкіл Березнегуватського району

    1 грудня 2017 року науково-педагогічні працівники кафедри вищої та прикладної математики та здобувачі вищої освіти гостинно зустріли учнів загальноосвітніх шкіл Березнегуватського району Миколаївської області на інженерно-енергетичному факультеті.


    Із вітальним словом до гостей звернувся завідувач кафедри вищої та прикладної математики  д-р.т.н., професор Ігор Петрович Атаманюк.



    Майбутні абітурієнти мали нагоду на власні очі побачити аудиторії, лабораторії  факультету, ознайомитися з науковими досягненнями та технічними розробками.




    Спілкуючись із заступником декана факультету з ВР Вячеславом Миколайовичем Курепіним під час екскурсії, учні отримали загальне, цілісне уявлення про університет, його навчально-наукові інститути, коледжі, перелік існуючих та нових напрямів підготовки, перспективами вибору майбутньої професії, особливостями навчальної та виховної роботи, побуту і дозвілля студентської молоді.
    Про студентське самоврядування факультету цікаво розповіла староста академічної групи Ен 1/1 Валерія Маслєнікова.



    У студентській столовій факультету учні мали можливість пообідати смачними гарячими стравами із студентського меню. Переповнені позитивними враженнями, випускники шкіл виявили бажання ще раз відвідати університет.



інженерно-енергетичний факультет, профорієнтаційна робота, кафедра вищої та прикладної математики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget