Випускники шкіл Березнегуватського району відвідали Миколаївський НАУ

    01 грудня 2017 року Миколаївський національний аграрний університет відвідали майбутні абітурієнти, учні випускних класів Березнегуватської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Головною метою екскурсії до нашого університету, організованої науково-педагогічними працівниками кафедри вищої та прикладної математики, було ознайомлення випускників з усіма перевагами щодо здобуття вищої освіти у сучасному вітчизняному закладі вищої освіти.
    Від імені ректорату університету гостей привітав декан факультету довузівської підготовки Ігор Михайлович Марценюк, який розповів молоді про особливості освітніх спеціальностей, які є в університеті, і зазначив: «Україна є житницею Європи, тому майбутнє за  університетами, які надають молоді сучасну вищу аграрну освіту».



    Важливим для майбутніх абітурієнтів стало відвідування  приймальної комісії університету, де відповідальний секретар О.І. Мельник надала їм актуальну інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2018 року. Ольга Іванівна зазначила, що на сайті університету (https://www.mnau.edu.ua/ua/index.html) функціонує «Консультаційний центр», до якого кожен має можливість звернутися  зі своїми запитаннями щодо вступної кампанії.



    Справила враження на гостей університету й екскурсія інженерно-енергетичним факультетом, впродовж якої заступник декана В.М. Курепін та завідувач кафедри вищої та прикладної математики професор І.П. Атаманюк розкрили переваги здобуття у нашому університеті саме інженерних спеціальностей. Наявність 15 навчально-наукових лабораторій, зокрема таких як Полігон енергетичного обладнання, дає можливість випускникам університету легко працевлаштовуватися після отримання диплому.
    Впродовж ознайомлення з університетом наші гості відвідали також факультети менеджменту і агротехнологій, де заступники деканів С.І. Тищенко та А.В. Панфілова ознайомили учнів із особливостями здобуття освіти на цих факультетах.
    Про спортивно-оздоровчу діяльність у Миколаївському НАУ гостям розповіла завідувач кафедри фізичного  виховання Н.В. Петренко. Вона із гордістю зауважила, що спортивна зала університету є однією із найбільших у місті Миколаєві, в якій проводиться багато обласних та всеукраїнських турнірів. А здобувачі вищої освіти нашого закладу мають у своєму активі багато спортивних перемог.



    Насиченість програми ознайомлення з університетом ще більше зацікавила випускників Березнегуватської ЗОШ спеціальностями та, сподіваємося, сприяла правильному вибору ними майбутньої професії.
Бажаємо їм успіхів на цьому шляху!







профорієнтаційна робота, кафедра вищої та прикладної математики

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget