Проблемна лекція «Проблеми і перспективи розвитку аудиту в Україні»

7 грудня 2017 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» в межах вивчення навчальної дисципліни «Організація і методика аудиту» (за ініціативою науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування доктора економічних наук, доцента М.В. Дубініна, кандидата економічних наук, доцента Ю.Ю.Чебан, кандидата економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування С.В.Сирцева) проведено проблемну лекцію на тему: «Проблеми і перспективи розвитку аудиту в Україні».
 Лекцію провела в.о. начальника ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївської області Ольга Анатоліївна Купчишина.
Доповідач звернула увагу аудиторії на той факт, що на сьогодні особливої актуальності набувають питання податкового аудиту, які включають перевірку наявності й правильності заповнення первинних документів, відповідність їх чинному бухгалтерському та податковому законодавству, правильність та повноту їх відображення у податкових регістрах, повноту та правильність сплати податків до відповідних бюджетів.
На лекції наголошено, що метою проведення податкового аудиту є підтвердження того, що податкова звітність, надана до контролюючих органів, точно відображає усі аспекти господарської діяльності, а сама діяльність відповідає вимогам чинного законодавства.

Викладачі кафедри обліку і оподаткування


кафедра обліку і оподаткування, обліково-фінансовий факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget