Засідання наукової студії «Освіта Миколаївщини: наукові орієнтири»

    29 листопада 2017 року на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. Гмирьова відбулося чергове засідання наукової студії «Освіта Миколаївщини: наукові орієнтири» за темою «Винахідницька та раціоналізаторська діяльність в Україні».
    З вітальним словом до учасників наукової студії звернувся головний редактор журналу «Винахідник і Раціоналізатор. Наука і техніка» Микола Миколайович Китаєв.
    На заході були присутні науковці, науково-педагогічні працівники, аспіранти, магістри та здобувачі вищої освіти, фахівці з питань винахідництва, патентознавства та авторського права. Здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету взяли участь у даному заході.




    Здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Олександр Мудрий (група М-3/2), під керівництвом в.о. завідувача кафедри загальнотехнічних дисциплін, канд. екон. н., доцента Павла Миколайовича Полянського та асистента кафедри загальнотехнічних дисциплін Олени Володимирівни Баранової, виступив із доповіддю на тему «Винахідницька діяльність та інноваційна політика: перспективи і проблеми». Дана тема представлена у контексті здобутих наукових результатів науково-педагогічних працівників кафедри загальнотехнічних дисциплін.




    У межах засідання наукової студії обговорювалися питання щодо винахідницької та раціоналізаторської діяльності як складових інноваційного розвитку, значення раціоналізаторської роботи та новаторства для економічного розвитку держави, проблеми реалізації наукових розробок.



    Дякуємо модератору наукової студії Наталії Володимирівні Моісеєвій, заступнику директора з наукової роботи Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. Гмирьова за проведення й запрошення на захід до наукової студії «Освіта Миколаївщини: наукові орієнтири» за темою «Винахідницька та раціоналізаторська діяльність в Україні».

інженерно-енергетичний факультет, наукова студія, кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget