Практичні заняття на Вінницькій птахофабриці

У межах практичних занять із дисципліни «Виробництво м’яса сільськогосподарської птиці» 29 листопада 2017 року здобувачі вищої освіти, магістри факультету ТВППТСБ та науково-педагогічні працівники кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції (завідувач кафедри, д-р.с.-г.н., професор Л.С. Патрєва, доцент кафедри, канд.с.-г. н., доцент О.А.Коваль, старший викладач кафедри, канд.с.-г. н. В.І. Гроза) відвідали птахівничий переробний комплекс.
Вінницька птахофабрика – потужний птахокомплекс, розташований у м. Ладижин Вінницької області, найбільша птахофабрика в Європі, з сучасним обладнанням та використанням новітніх технологій, що введена в експлуатацію у 2012 році.
Учасників практичних занять гостинно зустріли господарі – директор із персоналу Вінницької птахофабрики Ганна Євгенівна Євшель та інженер з підготовки кадрів Віктор Георгійович Крупін.
Протягом практичних занять здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитись із головними ланками виробничого процесу переробки птиці. У навчальній аудиторії відбулася цікава бесіда майбутніх випускників Миколаївського НАУ та роботодавців Вінницької птахофабрики. Здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді на усі поставленні запитання щодо виробництва, можливості проходження виробничих практик на базі підприємства, соціально-побутових умов для працівників та перспектив подальшого кар’єрного росту.

Щиро вдячні співробітникам Вінницької птахофабрики за насичену та цікаву програму відвідування і сподіваємося на подальшу співпрацю!

кафедра птахівництва, факультет ТВППТСБ, практичні заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget