У МНАУ обрали найкращого орача 2014 року

У вівторок, 4 листопада 2014 року на базі навчально-науково-практичного центру Миколаївського НАУ було проведено конкурс на «Кращого орача Миколаївського національного аграрного університету».
У конкурсі взяли участь студенти факультету агротехнологій, інженерно-енергетичного факультету та Технолого-економічного коледжу МНАУ.
Конкурс проводився в два етапи: теоретична частина – учасники складали екзамен із теоретичної підготовки за темою «Оранка» та практична частина – робота в полі.
Змагання проходили в двох категоріях: на важкому ХТЗ 1701 та  легкому МТЗ 80 тракторах .
Після проведення інструктажу з техніки безпеки, студенти-учасники мали змогу проявити свої здібності та продемонструвати практичні навички в другій частині змагань. Кожен конкурсант намагався якнайкраще виявити свої знання та вміння в практичній частині конкурсу. Між учасниками відбувалися захоплюючі змагання.
Переможців визначало журі конкурсу, до складу якого увійшли: проректор з наукової роботи університету  Олександр Новіков, керівник наукового центру  Микола Карпенко, завідувач кафедри плодо-овочевництва Іван Дудяк, фахівці ННПЦ: Василь Кубінець, Юрій Демянчик, Олег Письменний, Ігор Горовий.
При визначенні переможця компетентне журі враховувало якість виконання всіх завдань, з-поміж яких: регулювання плуга на задану глибину оранки, прямолінійність борозни, якість обертання скиби та гребенистість оранки, дотримання вимог безпеки праці під час виконання робіт тощо.
На конкурс завітав ректор, професор В’ячеслав Сергійович Шебанін, який привітав учасників та нагородив найкращих орачів Миколаївського національного аграрного університету.
Призові місця конкурсу «Кращий орач Миколаївського національного аграрного університету» розподілилися таким чином:
-    перше місце в категорії легкі трактори посів Олександр Грецький – студент ТЕК МНАУ; у категорії важкі трактори посів студент інженерно-енергетичного факультету МНАУ – Ігор Деркач.
-     другі місця посіли: Михайло Колодка  – студент факультету агротехнологій та Боровик Костянтин – студент ТЕК МНАУ.
-    треті місця вибороли студенти ТЕК МНАУ – Олександр Фінагенов та Владислав Пономаренко.
Впродовж конкурсного дня вокалісти  студії естрадного вокалу культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ  дарували учасникам та гостям чудовий настрій своєю творчістю та креативністю.
Безперечно, проведення таких конкурсів підвищує рівень та якість практичної підготовки майбутніх спеціалістів сільськогосподарського виробництва, тому науково-педагогічні працівники та студенти визнали своєчасним й актуальним його проведення та висловили щиру вдячність його організаторам за створення належних умов для плідної та змістовної роботи.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget