До 30-річчя МНАУ було проведено свято «Спортивна аграрка»

У вівторок, 11 листопада 2014 року в Миколаївському національному аграрному університеті було проведено свято «Спортивна аграрка», присвячене 30-річю МНАУ.
З вітальним словом до усіх запрошених виступив ректор, професор В'ячеслав Сергійович Шебанін, побажавши всім спортсменам нових здобутків та перемог.
Привітав гостей начальник Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Олександр Юрійович Кулішов та нагородив грамотами Миколаївського обласного відділення Комітету з фізичного вихованння та спорту науково-педагогічних працівників кафедри фізичного виховання та збірну команду першокурсників факультету агротехнологій.
Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України та кубком за ІІІ місце в обласній спартакіаді  серед ВНЗ був нагороджений В'ячеслав Сергійович Шебанін.
У Миколаївському національному аграрному університеті працює 15 спортивних секцій, в яких займається 275 студентів університету та 127 студентів Технолого-економічного колледжу. Спортсмени захищають честь МНАУ на змаганнях різного рівня, серед них є майстри спорту міжнародного классу, кандидати та майстри спорту України. Ми пишаємося їхніми досягненнями та вдячні їм за те, що наш університет відомий за межами України.
На святі усі спортивні секції мали змогу презентувати свої спортивні таланти. 
Для гостей виступили майстер спорту України з аерокікбоксінгу Пильненька Юлія, майстер спорту України з художньої гімнастики Анастасія Шиян та Олексій Цимбал з велотрюками.
Також привітали усіх спортсменів  учасники творчих студій МНАУ – Ольга Корзун та ансамбль народного танцю «Золотий колос», Олексій Бровченко та   студія естрадного танцю університету.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget