Учні загальноосвітніх шкіл м. Снігурівка відвідали Миколаївський НАУ

4 листопада 2014 року напередодні 30-річного ювілею Миколаївський національний аграрний університет гостинно прийняв у своїх стінах випускників загальноосвітніх шкіл № 1, 3, 4 та гімназії м. Снігурівка Миколаївської області.

Науково-педагогічні працівники та студенти підготували для гостей нашого університету цікаву та насичену програму. Вони ознайомили учнів з інформацією про університет, його навчально-наукові інститути, коледжі, перелік існуючих та нових напрямів підготовки, перспективами вибору майбутньої професії, особливостями навчальної та виховної роботи, побуту і дозвілля студентської молоді.

Декан факультету довузівської підготовки, доцент Марценюк І.М. розповів старшокласникам про переваги співпраці з факультетом для майбутніх абітурієнтів на етапі вступу до Миколаївського НАУ.

Окремий акцент було зроблено на можливості навчання на підготовчих курсах до зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року. Значна частина старшокласників зацікавились також можливістю подати заяву на ЗНО-2015 у Центрі реєстрації при Миколаївському НАУ та пройти безкоштовні тестування із навчальних предметів, які є конкурсними при вступі до університету.

Майбутні абітурієнти змогли відвідати Приймальну комісію університету, працівники якої відповіли на всі актуальні запитання старшокласників щодо прийому до Миколаївського НАУ.
Сподобалася учням й екскурсія до музею «Становлення аграрної освіти Миколаївщини», де завідувач кафедрою українознавства доцент Березовська Т.В. розповіла про етапи становлення аграрної освіти у нашому краї від античних часів і до сьогодення. Особливо зацікавили наших гостей експозиція, присвячена заснуванню та сучасним здобуткам Миколаївського національного аграрного університету.


На факультеті агротехнологій пройшли цікаві зустрічі з науково-педагогічними працівниками, студентським активом, екскурсії навчальними лабораторіями. Декан факультету, доцент Дробітько А.В. презентувала гостям різнобічну діяльність свого колективу: наукову, навчальну та виховну.

У Центрі громадського харчування університету учні змогли пообідати смачними гарячими стравами із студентського меню. Переповнені позитивних вражень, випускники шкіл виявили бажання ще раз відвідати університет зі своїми батьками.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget