Мужність, як невід'ємна частина сьогодення

14.10.2014 р. студентською групою Т 2/3 була проведена відкрита кураторська година на тему "Мужність, як невід'ємна частина сьогодення", на яку був запрошений батько студента групи Гордєєва Сергія Юрійовича – Гордєєв Юрій Георгійович.

Родина Гордєєвих.
Родина Гордєєвих
Гордєєв Юрій Георгійович вперше був призваний до лав армії у 1988 р., де служив у прикордонних військах, виконуючи інтернаціональний обов'язок у Афганістані.

У 1989 р., після закінчення афганської компанії, був переведений на вірменсько-азейбарджанський кордон, у м. Нахичевань, де відбувався військовий конфлікт. У серпні 2014 р. був призваний до лав ЗСУ, до зони проведення АТО. Перед цим пройшов підготовку за спеціальністю "мінометник" у військовому комплексі "Десна" Чернігівської області і був призначений до 95 ОАЕМБр командиром мінометного розрахунку. Бригада дислокувалася у м. Слов'янськ. Брав участь у бойових виходах на Маріуполь, Тельманове, Донецьк та ряд інших міст, які знаходяться у зоні АТО. У жовтні повернувся додому і зараз проходить реабілітаційний курс у військовому шпиталі.

Гордєєв Юрій Георгійович, який за фахом і покликом душі людина мирної професії (будівник), є і має бути для кожного з нас прикладом мужності, героїзму, відваги і патріотизму.

Гордєєв Юрій Георгійович (четвертий зліва).
Гордєєв Юрій Георгійович (четвертий зліва)

14.10.2014 студентською групою Т2/3 була проведена відкрита кураторська година на тему "Мужність, як невід'ємна частина сьогодення".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget