На базі МНАУ відбулося підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників

На базі факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації Миколаївського національного аграрного університету Інститутом післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України було проведено підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету та його структурних підрозділів.
У підвищенні кваліфікації взяло участь 84 науково-педагогічних працівника Миколаївського національного аграрного університету та 9 педагогічних працівників структурних підрозділів Миколаївського НАУ.
Науково-педагогічні та педагогічні працівники пройшли короткострокове підвищення кваліфікації на безоплатній основі за програмою «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
Навчальним планом було передбачено аудиторні заняття та виконання випускної роботи. 
Заняття проводили досвідчені працівники  Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
Жваве обговорення викликав виступ доцента кафедри соціальної психології і педагогіки НУБіП України Людмили Миколаївни Омельченко, яка ознайомила присутніх із побудовою особистісного орієнтованого діалогу та підходами до розв'язання педагогічних конфліктів, а також професора, завідувача кафедри інноваційної діяльності в АПК НУБіП України Ольги Данилівни Витвицької, яка розповіла про інноваційні процеси в стимулюванні освітянських змін та сучасні організаційні форми реалізації інновацій.
Особливо запам'ятався виступ директора ННІ ПО НУБіП України Кулаєць Марії Михайлівни, яка змістовно  висвітлила загальні тенденції розвитку вищої освіти та перспективні напрями проведення наукової роботи. 
По завершенню семінару науково-педагогічним працівникам університету, які успішно захистили випускні роботи,  директор ННІ ПО НУБіП України Кулаєць Марія Михайлівна вручила свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget