ВИСТАВКА РЕНТАБЕЛЬНОГО ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ІНТЕРАГРО 2014» ТА 5-ТА ЮВІЛЕЙНА МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА З ТВАРИННИЦТВА ТА ПТАХІВНИЦТВА ANIMAL FARMING UKRAINE 2014

28-30 жовтня 2014 року, в Києві тривала десята ювілейна міжнародна виставка рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО 2014». Виставку відвідав доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Миколаївського НАУ Лихач Вадим Ярославович.

У виставці взяли участь провідні виробники сільськогосподарської техніки та обладнання, близько 300 компаній з України та 12 країн світу: Австрії, Аргентини, Іспанії, Нідерландів, Німеччини, Росії, Чехії, Тайваню, Туреччини, Франції, Швейцарії та Швеції.  Національною експозицією представлена Франція, колективною експозицією - Німеччина.

Цьогорічна експозиція, яка складає понад 30 000 кв.м. представила сільськогосподарську техніку, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування, запасні частини та комплектуючі, системи поливу і зрошення, біоенергетику, органічне та точне землеробство, переробку і утилізацію відходів, засоби виробництва (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ), програмне забезпечення, транспорт і логістику, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, засоби малої механізації, фінанси і аудит, менеджмент і агроконсалтинг.
Паралельно проходила 5-та ювілейна Міжнародна виставка з тваринництва та птахівництва Animal Farming Ukraine 2014, організаторами якої були компанії «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc (Великобританія) і Nova Exhibitions BV (Нідерланди).
У консультаційному центрі виставки експерти Мінагрополітики, Асоціації виробників молока та Асоціації свинарів України надавали консультації з новітніх методик молочного тваринництва та свинарства.
Досвід чеських компаній у високоефективному тваринництві було представлено на семінарі Національного агентства Чехії щодо підтримки експорту CzechTrade та Посольства Чехії.
У діловій програмі першого дня - проходив майстер-клас «Антикризова стратегія в тваринництві» від журналу «Тваринництво сьогодні». Експерти пропонували вирішення актуальних завдань побудови антикризової стратегії та вибору ефективних інструментів, у тому числі диверсифікацію бізнесу.

 Саме тому однією з важливих подій виставки 29 жовтня став відкритий семінар «Європейський вектор розвитку України: здобутки та перспективи».
Аграрії планують обговорити низку євроінтеграційних законів і законопроектів, перспективи виходу української свинини на зовнішні ринки, досвід впровадження в Україні європейської системи розрахунків за туші свиней, модернізацію обладнання та кормів, оптимізацію витрат і правильний вибір постачальника.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що студенти МНАУ зустрілися з рятувальниками Миколаєва.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget