Студенти МНАУ зустрілися з рятувальниками Миколаєва

30 жовтня 2014 року  студенти факультету ТВППТСБ Миколаївського національного аграрного університету разом з куратором групи Анною Василівною Лихач провели відкриту кураторську годину, на яку завітали представники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. 
Рятувальники розповіли про надзвичайні ситуації, які можуть трапитись у повсякденному житті і правила поведінки під час виникнення таких ситуацій, навели приклади з власного досвіду, відповіли на запитання студентів та науково-педагогічних працівників.
Усі із захопленням переглянули фільми про надзвичайні ситуації, які трапилися на території Миколаївщини цього року. 
Студенти разом із куратором підготували презентацію про відважну та мужню професію рятувальника та виступили перед запрошеними.
Кураторська година під гаслом «Запобігти, врятувати, допомогти!» торкнулася серця кожного присутнього, адже метою її було показати, наскільки важливим і цінним є наше життя, якою важкою і героїчною є праця рятувальника. 
Щиро дякуємо рятувальникам аварійно-рятувального загону, які завітали до студентів і надали їм корисну та  необхідну інформацію.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget