Першокурсники МНАУ презентували свої таланти

У четвер, 30 жовтня 2014 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася презентація талантів першокурсників.
Першокурсники університету влаштували справжнє свято та показали свою креативність та майстерність. 
Концертну програму розпочав ректор, професор В’ячеслав Сергійович Шебанін, який привітав усіх запрошених та учасників і наголосив, що студентська молодь МНАУ дійсно є талановитою та всебічно розвиненою.
Свято продовжилося показом номерів художньої самодіяльності від представників усіх творчих студій університету. Так, силу свого голосу продемонстрували народний хор «Калина» та учасники студії естрадного вокалу.
Народний студентський театр «МАСКА» разом із дитячим театром «Чердачёк» порадували феєричним театральним дійством та вразили усіх присутніх своє акторською майстерністю.
Учасники студії розмовного жанру розчулили гостей постановою на тему війни та закликали всіх до миру в цей важкий для України час.
Своїми талантами порадували й представники ансамблю народного танцю «Золотий колос» та «Імідж-студії» бального танцю.
Студія гри на музичних інструментах вразили милозвучністю та майстерністю свої гри на інструментах.
Студія КВН університету підняла настрій всій аудиторії своїми жартами та веселими постановками.
На завершення концертної програми лунала пісня «Україна – це я, Україна – це ти», під фінальний приспів якої всі учасники вийшли на сцену та завершили святкове дійство.
Проректор з виховної роботи Наталія Григорівна Шарата подякувала всім учасникам концертної програми за влаштоване свято для університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget