На базі обліково-фінансового факультету відбувся «круглий стіл»


23 жовтня 2014 року на базі обліково-фінансового факультету Миколаївського НАУ кафедрою обліку і аудиту було проведено «круглий стіл» «Економічна безпека: теорія, методологія, практика» для молодих науковців, аспірантів, студентів та зацікавлених осіб.
Урочисто відкрила засідання «круглого столу» Вишневська Ольга Миколаївна – д.е.н., декан обліково-фінансового факультету, яка доповіла про глобалізаційні виклики й гарантування економічної безпеки держави.
Під час «круглого столу» учасники порушували питання деталізації теоретичних, методичних, практичних аспектів сучасності й складових економічної безпеки держави. З-поміж яких: питання економічної безпеки у структурі національної безпеки держави, організаційно-правові засади економічної безпеки, сучасна економічна злочинність та заходи її попередження тощо.
Активну участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри обліку і аудиту, зокрема: Костирко Алла Георгіївна, Зуб Ольга Миколаївна, Бобровська Надія Володимирівна.
Семінар відбувся з елементами дискусії, метою якої було виявлення ознак особистої безпеки. У дискусії також активно взяли участь студенти: Дюміна Світлана, Шевченко Ірина, Двойнісюк Тетяна, Туз Ольга, Мулява Діана, Білоіваненко Олександр, Кіц Дар’я, Криклива Анна та Пташник Ольга.
За результатами «круглого столу» студентами підготовлено тези доповідей та есе на тему: «Пріоритети гарантування особистої безпеки».
Дякуємо всім учасникам за участь у «круглому столі» та обговорення суспільно важливих питань.
Деканат обліково-фінансового факультету


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget