Семінар з якості на факультеті ТВППТСБ

30 вересня 2014 року на факультеті ТВППТСБ разом з ДП «Миколаївський регіональний центр стандартизації, метрології і сертифікації» відбувся семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Відкрили семінар декан факультету Гиль М.І. і заступник директора ДП «Миколаївський регіональний центр стандартизації, метрології і сертифікації» Цегельник Т.Г.

В семінарі прийняли участь викладачі факультету, інженери, фахівці з якості 25 підприємств Миколаївської області, фахівці органу з сертифікації систем управління і магістри напряму підготовки «Якість, стандартизація та сертифікація».

Питання семінару: «Реформування системи технічного регулювання України», «Нові вимоги в законодавстві України щодо безпечності харчової продукції» найбільш зацікавили присутніх та викликали дискусію.

Канд. с.-г. наук, доцент, доцент кафедри ТПССПТ Назаренко І.В.

Фотозвіт

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget