У МНАУ відбувся інтерактивний семінар з проблем торгівлі людьми

Для студентів Миколаївського національного аграрного університету представники-волонтери Міжнародної компанії А21 провели профілактичні інтерактивні семінари з метою підняття рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми.
Міжнародна Кампанія А21 виступає за скасування несправедливості, і займає активну позицію в боротьбі з такими проблемами нашого суспільства як торгівля людьми та сучасні види рабства.
Під час семінару члени громадської організації «Платформа Плюс», що є представником  Міжнародної компанії А21 в Миколаєві, Микола Юрійович  та Ілля Юрійович Перевознюк ознайомили студентів з фактами, статистикою та історією работоргівлі в світі та Україні. 
Було зазначено, що 27 мільйонів людей перебувають у рабстві по всьому світу і лише 1-2% жертв торгівлі людьми вдається врятувати. Більш ніж 120 тисяч громадян України постраждали від торгівлі людьми за роки незалежності.
Також було наголошено на тому, що за оцінками Міжнародної організації з міграції з 2012 року зросла кількість жертв торгівлі людьми серед чоловіків.
Волонтерами було надано практичні поради та рекомендації щодо того, як діяти в конкретних потенційно небезпечних ситуаціях та представлено відео-презентації, в яких було відображені історії, постраждалих від работоргівлі  людей.
Студентська молодь університету вдячна організаторам за проведення соціально важливого семінару та надану інформацію щодо проблем торгівлі людьми.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget