На базі МНАУ відбувся науково-методичний семінар

У Миколаївському національному аграрному університеті відбувся науково-методичний семінар на тему: «Роль суспільнознавчих кафедр та громадських організацій у формуванні громадянської позиції студентства в умовах практичної реалізації євроінтеграційного курсу України».
Під час семінару з доповідями виступили проректор з виховної роботи, кандидат педагогічних наук Шарата Наталія Григорівна, кандидат економічних наук Біліченко Олександр Степанович та представники студентської колегії університету.
 Після виступу учасники обговорили значення суспільнознавчих кафедр та громадських організацій у формуванні громадянської позиції студентства.

За результатами обговорення учасники науково-методичного семінару, ухвалили такі рекомендації:
1.    Утвердження української мови як мови європейського рівня.
2.    Включення до викладення суспільнознавчих дисциплін сюжетів, що відображають історію української державності, суспільні процеси державоутворення і розвиток демократії.
3.    Продовження традицій волонтерської та благодійної діяльності МНАУ.
4.    Залучення студентської молоді МНАУ до різних видів суспільно значимої діяльності.
5.    Формування особистості та професіонала – патріота країни, який усвідомлює свою належність до сучасної європейської цивілізації, чітко орієнтується в сучасних реаліях і перспективах , підготовлений до життя і праці у ХХІ столітті.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget