На базі МНАУ розпочалася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

У середу, 12 листопада 2014 року розпочала свою роботу Всеукраїнська студентська науково-практична конференція: «Миколаївський національний аграрний університет: 30-річний шлях до успіху.
Аграрна освіта має свої добрі багаторічні традиції з підготовки висококваліфікованих фахівців. Із трьох аграрних вишів Півдня України Миколаївський національний аграрний університет на сьогодні є наймолодшим. Проте, утримує позиції лідера, що вже не один рік поспіль підтверджується стабільним другим місцем у рейтингу ВНЗ Міністерства аграрної політики та продовольства України.
На конференцію завітали гості з Одеського державного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету, Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка та Білоцерківського національного аграрного університету.
З вітальним словом до учасників конференції виступив ректор, професор В’ячеслав Сергійович Шебанін.
«Сьогодні Миколаївський національний аграрний університет – це потужна матеріально-технічна база, центр інноваційного проектування, джерело кадрового потенціалу як для Південного регіону, так і для всієї України. А найголовніше – це діяльність усіх студентів і науково-педагогічних працівників університету, яких об’єднує спільна мета, ідеї, прагнення», –  відмітив В’ячеслав Сергійович.
На пленарне засідання було винесено 4 доповіді. Серед доповідачів були Дмитро Нетовканий (студент МНАУ), Олександр Купін (студент Вовчанського технікуму ХНТУ сільського господарства ім. Петра Василенка), Вадим Білий (студент БНАУ) та Григорій Оробець (ЛНАУ).
Загалом на конференцію було подано 83 заявки. Робота проводитиметься в 3 секціях:
1. Економічний розвиток АПК – забезпечення сталого розвитку країни.
2. Розвиток технічного та енергетичного потенціалу забезпечення виробництва в Україні. Збалансоване природокористування та перспективні напрями його розвитку. Актуальні питання розвитку сучасного тваринництва.
3. Участь молоді у розбудові освіти держави, виховання культури майбутніх фахівців. Проблеми та перспективи соціальної активності сучасної молоді. 
Після секційних засідань для гостей конференції будуть проведені екскурсії по Миколаївському НАУ та святковий концерт, присвячений Міжнародному дню  студента та 30-річчя  МНАУ «Золотий колос університету».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget