Регіональна пересувна виставка «Миколаївщина інформаційна»

На базі Миколаївського національного аграрного університету 17 квітня 2013 року відбулося відкриття Регіональної пересувної виставки «Миколаївщина інформаційна», яка буде тривати впродовж 17-19 квітня 2013 року.

На відкритті виставки з вітальними словами виступили: начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Світлана Скиба, проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації Наталія Шарата, видавець міста Ірина Гудим, представник видавництва «Дизайн і поліграфія» Віктор Швець.

У рамках проведення виставки відбувся «круглий стіл» з актуальних питань розвитку видавничої сфери Миколаївщини, у якому взяв активну участь студентський актив університету. На «круглому столі» розглядалися питання щодо: стану книговидання та книгорозповсюдження на Миколаївщині; популяризація книги та читання; діяльність видавництв Миколаївщини в сучасних ринкових умовах, основні досягнення, проблеми та перспективи. Досвідом у питаннях популяризації місцевого книговидання та читання поділився і колектив Миколаївського національного агарного університету.

Завершаючим етапом першого дня виставки стала презентація книги Л. Ташлай і Т. Даниленко «Шталаг-364», в основу якої покладено реальні історії доль справжніх людей, які за випадком подій потрапили до жорстоко табору ув’язнених.

По закінченню заходу гості виставки змогли виразити свої враження від побаченого під час обговорення та презентували до фонду бібліотеки Миколаївського національного аграрного університету чимало цікавих книжок.





























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget