Візит першого секретаря посольства Туркменістану в Україні до МНАУ


10 квітня 2013 року Миколаївський національний аграрний університет відвідав перший секретар посольства Туркменістану в Україні Сердар Бердиєв. Відбулась офіційна зустріч з ректором В.С. Шебаніним, на якій було обговорено питання навчання туркменських студентів у нашому університеті, а також можливості співпраці з університетами Туркменістану, зокрема з Туркменським сільськогосподарським університетом імені С.А. Ніязова, м. Ашгабат.


Після розмови з ректором поважному гостю провели невелику презентаційну екскурсію університетом, представили матеріально – технічну базу, ознайомили з експонатами музею «Становлення аграрної освіти на Миколаївщини» та з навчальним банком МНАУ. 


Також пан Бердиєв ознайомився з умовами для навчання в корпусі № 5 МНАУ та студентським буфетом, та залишився задоволеним відмінним станом лекційних аудиторій та корпусів взагалі. Пан перший секретар висловив сподівання, що наступного року в стінах нашого навчального закладу буде багато іноземних студентів, в тому числі і з Туркменістану. 


Нагадаємо, що Миколаївський національний аграрний університет отримав ліцензію на надання освітніх послуг іноземним громадянам, і планує здійснювати набір іноземних студентів з вересня 2013 року.

10 квітня 2013 року Миколаївський НАУ відвідав перший секретар посольства Туркменістану в Україні Сердар Бердиєв. Відбулась офіційна зустріч з ректором В.С. Шебаніним, на якій було обговорено питання навчання туркменських студентів у нашому університеті, а також можливості співпраці з університетами Туркменістану.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget