З 23 березня по 13 квітня 2013 року відбудуться міські суботники у місті Миколаєві у рамках акції «Свято деревонасадження, санітарної очистки та благоустрою».

06 квітня у рамках загальноміського суботника студенти всіх факультетів Миколаївського національного аграрного університету провели «генеральне» прибирання у міському парку «Перемоги»

Атмосфера була робочою і вже через дві години можна було оцінити результати: торішнє листя зібрано, доріжки виметено, сміття прибрано. Тепер мешканцям міста набагато приємніше буде проводити час у міському парку «Перемоги». Прекрасна погода і спільна праця дозволили забезпечити всім учасникам суботника гарний настрій.

Молодь університету напередодні свят хоче привести до порядку місто Миколаїв. По місту було визначено місця прибирання, на суботник вийшли представники підприємств і організацій, громадяни міста і студенти. Всього у місті до роботи на суботнику було залучено 17914 осіб, 90 одиниць техніки, вивезено на міське сміттєзвалище близько 1670 куб. м сміття, гілок та листя.

Молодь Миколаївського національного аграрного університету і надалі намагатиметься підтримувати чистоту у нашому місті!

Дякуємо всім за небайдужість до краси рідного міста!


















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget